bluEvolution 73
bluEvolution 73 este un sistem de ferestre cu un design ambițios. Suprafețele sale sunt excepțional de compacte, făcând ca profilul să nu fie doar ușor de întreținut, ci să și aibă o durată de viață excepțională.
Garnituri de etanșare
Garnituri de etanșare
2
Numar Camere
Numar Camere
5
Coeficient de izolație termică
Coeficient de izolație termică
până la Uw = 0,73 W/(m²K)
Coeficient de izolație fonică
Coeficient de izolație fonică
Până la 46dB
Latimea profilelor
Latimea profilelor
73
Grosime geam
Grosime geam
32mm/44mm
bluEvolution 73 previne formarea punților termice. Astfel, acesta asigură o reducere substanțială a facturii energetice. Mai mult, structura cu inserții mari de oțel a profilului, asigură stabilitate și siguranță în funcționare pentru ferestrele din material sintetic.

Culori

Aspectul unei locuințe, atât la interior cât și la exterior, este influențat de design-ul profilelor, forma tâmplăriei, dar și de culoarea acesteia.
Clienții TeraGlass au posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de culori clasice, care imită structura lemnului, lăsându-le în același timp opțiunea de a alege vopsirea profilelor în orice culoare RAL dorită.
Aspectul elegant al acoperirilor din aluminiu este deosebit de actual. Dotarea ferestrelor din PVC cu învelişuri externe de aluminiu, care sunt ușor de fixat pe profilul feţei oferă o serie de beneficii care nu pot fi oferite de o fereastră standard din aluminiu. Rezultatul acestei combinaţii este un produs de înaltă calitate, care îmbină designul atrăgător, stilul individual și proprietăţile termice excelente.

 
TeraGlass antracitAntracit
TeraGlass mahonMahon
TeraGlass nucNuc
Teraglass stejar auriuStejar auriu
Teraglass tabacTabac

Produse Similare