bluEvolution 82mm
Un profil ce îmbină perfect rentabilitatea energetică cu o tehnologie de etanșare inovatoare, de cel mai înalt nivel, profilul bluEvolution 82mm, prin structura de canaturi și rame special optimizate de etanșare, optimizate termic și un pachet de sticlă în combinație triplă, reprezintă cea mai bună opțiune pentru casele pasive deoarece elimină reducerea pierderilor de căldură.
 
Coeficient de izolație termică
Coeficient de izolație termică
până la Uw = 0,67 W/(m2K)
Coeficient de izolație fonică
Coeficient de izolație fonică
Rw = 35 (-3,-7)dB
Garnituri de etanșare
Garnituri de etanșare
3
Numar Camere
Numar Camere
6
Latimea profilelor
Latimea profilelor
82
Grosime geam
Grosime geam
32mm/44mm

Culori

Aspectul unei locuințe, atât la interior cât și la exterior, este influențat de design-ul profilelor, forma tâmplăriei, dar și de culoarea acesteia.
Clienții TeraGlass au posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de culori clasice, care imită structura lemnului, lăsându-le în același timp opțiunea de a alege vopsirea profilelor în orice culoare RAL dorită.
Aspectul elegant al acoperirilor din aluminiu este deosebit de actual. Dotarea ferestrelor din PVC cu învelişuri externe de aluminiu, care sunt ușor de fixat pe profilul feţei oferă o serie de beneficii care nu pot fi oferite de o fereastră standard din aluminiu. Rezultatul acestei combinaţii este un produs de înaltă calitate, care îmbină designul atrăgător, stilul individual și proprietăţile termice excelente.

 
TeraGlass antracitAntracit
TeraGlass mahonMahon
TeraGlass nucNuc
Teraglass stejar auriuStejar auriu
Teraglass tabacTabac