TP7000
Designul modern, o excelentă izolare termică și fonică, etanșeitatea ridicată la praf și umezeală, fac din profilul PVC cu 7 camere și 88mm lățime un produs excelent, adaptat construcțiilor de tip case pasive, în special datorită coeficientului de transfer termic redus și putere de izolare fonică mărită. Cele trei garnituri de etanșare permit montarea unui geam termoizolant cu o grosime de până la 44 mm.
Garnituri de etanșare
Garnituri de etanșare
3
Coeficient de izolație termică
Coeficient de izolație termică
Uf = 1,0 W/m2k
Coeficient de izolație fonică
Coeficient de izolație fonică
Rw = 35 (-3,-7)dB
Numar Camere
Numar Camere
7
Latimea profilelor
Latimea profilelor
88
Grosime geam
Grosime geam
32mm/44mm

Culori

Aspectul unei locuințe, atât la interior cât și la exterior, este influențat de design-ul profilelor, forma tâmplăriei, dar și de culoarea acesteia.
Clienții TeraGlass au posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de culori clasice, care imită structura lemnului, lăsându-le în același timp opțiunea de a alege vopsirea profilelor în orice culoare RAL dorită.
Aspectul elegant al acoperirilor din aluminiu este deosebit de actual. Dotarea ferestrelor din PVC cu învelişuri externe de aluminiu, care sunt ușor de fixat pe profilul feţei oferă o serie de beneficii care nu pot fi oferite de
o fereastră standard din aluminiu. Rezultatul acestei combinaţii este un produs de înaltă calitate, care îmbină designul atrăgător, stilul individual și proprietăţile termice excelente.

 
TeraGlass antracitAntracit
TeraGlass mahonMahon
TeraGlass nucNuc
Teraglass stejar auriuStejar auriu
Teraglass tabacTabac