Experienta de peste 10 ani in productia de tamplarie termoizolanta.

De 10 ani în domeniul producției tâmplăriei termoizolante, fabrica de uși și ferestre Teraglass activează atât pe piața internă, cât și pe piețe dezvoltate din Europa, așa cum este piața Germaniei. Competiția cu marii concurenți europeni nu a făcut decât să crească nivelul performanțelor și al calității tâmplăriei produse de Teraglass, acestea aliniindu-se cu succes normelor europene.

Solutii optime pentru locuinta Dvs!

Grupul Teraplast se poate mândri cu o tradiție îndelungată în domeniul extruziunii sistemelor de profile din PVC folosite pentru producerea tâmplăriei termoizolante. În portofoliul de produse extrudate în fabrica din Bistrița, se regăsesc 3 sisteme de profile cu 4, 6 și 7 camere de izolare.Investind în permanență în cercetare, produsele Teraplast sunt concepute pentru a îndeplini cerințele clienților noștri.

Experiența de peste 30 de ani în extrudarea maselor plastice oferă garanția unor sisteme de profile de calitate, care asigură confortul dumneavoastră prin izolarea fonică și termică și a căror design a fost conceput pentru a se potrivi diferitelor stiluri arhitecturale. Pachetul de sticlă termoizolant, folosit pentru confecționarea ușilor și ferestrelor Teraglass, este, de asemenea, produs în fabrica din Bistrița. Utilizarea unei game variate de sticlă face ca tâmplăria Teraglass să ofere o transmisie optimă a luminii, claritate și să asigure menținerea nivelului de confort, în întreaga încăpere.

Gama variată de produse de tâmplărie ne permite să oferim soluții optime pentru diferitele cerințe ale cliențiilor noștri. Cu ajutorul departamentului tehnic reușim să proiectăm produse care prin funcționalitatea lor asigură siguranță, confort și un aspect plăcut pentru locuința dumneavoastră.

Tâmplăria caselor contribuie atât la aspectul cât și la funcționalitatea și performanțele locuinței. Ferestrele și ușile Teraglass se remarcă prin individualitate, design și prin confortul pe care îl oferă, reflectând personalitatea fiecărei locuințe.

Utilizând produsele Teraglass, veți crește confortul și siguranța locuinței dumneavoastră adăugând un plus de valoare acesteia!