TERAGLASS

Despre Noi

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul producției tâmplăriei termoizolante, fabrica de uși și ferestre TeraGlass activează atât pe piața internă, cât și pe piețe dezvoltate din Europa.

Competiția cu marii producători europeni a făcut ca nivelul performanțelor și al calității tâmplăriei produse de compania noastră să crească. Astfel, aceasta se aliniază astăzi cu succes normelor europene.

TERAGLASS

Parte a Grupului TeraPlast

Ca parte a Grupului TeraPlast, TeraGlass împarte aceleași valori și caută mereu să aducă cele mai bune soluții pentru clienții săi. De altfel, siguranța și confortul clienților noștri sunt obiectivele noastre principale. Ducem mereu la bun sfârșit orice proiect, prin seriozitate și dăruire, asigurându-ne că livrăm doar cele mai bune produse pentru dumneavoastră și familiile dumneavoastră.

profile PVC, Aluminiu, sticlă, feronerie

Furnizori

Pentru noi, relația cu furnizorii este la fel de importantă precum relația pe care o avem cu clienții noștri. Aceasta se bazează pe respect reciproc și încredere. TeraGlass se mândrește și se va mândri mereu cu colaborările fructuoase pe care le are cu companii precum Salamander, Aluplast, TeraPlast, Guardian, Alumil, Roto, VBH etc.