Experienta de peste 10 ani in productia de tamplarie termoizolanta.

 

Cu o capacitate de producție a confecțiilor de tâmplărie termoizolantă de peste 100.000 mp/an, fabrica de uși și ferestre Teraglass beneficiază de toate dotările necesare, este complet tehnologizată și automatizată.

Debitarea profilelor se realizeaza pe un centru furnizat de Rapid Germania, conectat on line cu serverul de proiectare. Acesta dispune de un sistem automat de masurare a profilelor, un program de optimizare a debitarii si o imprimanta care genereaza coduri de bare pentru fiecare semifabricat.

Prelucrarea semifabricatelor se realizeaza pe centre Rapid si Rotox. Acestea sunt conectate on line la un program de proiectare, identificarea se realizeaza pe baza etichetelor cu coduri de bare, aplicate la debitare, realizandu-se prelucrari precise.

Sudarea semifabricatelor se realizeaza pe masini Rotox cu patru capete, cu control automat al cordonului de sudura si a dimensiunilor cadrelor.

Masinile CNC de debavurare Rotox sunt legate de masinile de sudat printr-un sistem automat de transport a cadrelor, ce asigura o debavurarea constanta si precisa a cordonului de sudura, precum si o executie a gaurilor de balama pe toc cu un cap multiax.

Echiparea cercevelelor cu feronerie se realizeaza pe mese Rotox cu stanta mobila si masurare automata a cercevelelor. Vitrarea se realizeaza pe unitati de vitrifiere Rotox care simuleaza golul de zidarie pentru montajul confectiei. Se pot executa de asemenea confectii curbe sau colorate.

Teraglass produce de asemenea geam termoizolant

Linia de productie a geamului termoizolant este fabricata de Lisec Austria, se utilizeaza formate jumbo de sticla si dispune de sisteme automate de transport si alimentare a mesei de debitare, care este conectata on line la un program de optimizare. Bagheta distantier de aluminiu sau termica este prelucrata pe o masina automata de indoit.

Prima sigilare a geamului termopan se realizeaza cu un extruder de butil, a doua sigilare cu un extruder de tiocol. Evitarea formarii condensului in interiorul pachetului de geam se face prin umplerea prin dozarea automata a silicagelului in bagheta distantier. Cresterea gradului de izolare termica se realizeaza prin umplerea cu argon a interiorului pachetului de geam termopan.

Confirmarea caracteristicilor de performanata ale confectiilor noastre este realizata prin incercari la laboratorul IFT Rosenheim.