SERVICII

Montaj

Calitatea ferestrelor depinde de execuția montajului!
Suntem conștienți de importanța proiectului tău și de aceea, pe langă rapiditatea cu care dorim să îți livrăm produsele, ținem cont și de montarea corespunzătoare a acestora. Colaborăm doar cu montatori specializați, iar pe lângă montajul clasic, îți oferim posibilitatea de a alege soluții de top și montaj profesionist. În acest fel, te vei putea bucura pe deplin de produsele noastre și vei avea siguranța că ai făcut cea mai bună alegere pentru tine și locuința sau biroul tău.

Pentru a preveni deteriorarea zonei de legatură între ferestrele sau ușile exterioare și zidarie, montajul tâmplăriei termoizolante trebuie atent planificat, pe 3 planuri de izolare a îmbinării dintre acestea:

1.

Stratul exterior - Izolare împotriva intemperiilor

Oprește pătrunderea în rosturi și protejează împotriva ploilor torențiale și a vântului, permițând uscarea mai rapidă a rostului și difuzia vaporilor.

2.

Stratul de mijloc - Izolare termică și fonică

Stratul functional, de mijloc, trebuie să fie elastic, astfel încât să poată absorbii mișcările structurale și dilatările ferestrei, dar în același timp, să prezinte proprietăți de izolare termică și fonică cât mai bune.

3.

Stratul interior - Barieră de vapori

Elimină riscul apariției mucegaiului în stratul de mijloc, oprind difuzia vaporilor și izolează clima interioară a încăperii de clima exterioară.

SERVICII

Tipuri de sisteme de izolare

Trei sisteme diferite de montaj profesional, care îndeplinesc cu succes cele mai exigente cerințe în domeniu. Fiecare produs marca greenteQ este testat și certificat de către prestigiosul Institut IFT Rosenheim.