Noutăți

Noi modele de profile de aluminiu și rezistența lor la foc – temă de interes pentru TeraGlass

Noile modele de profile de aluminiu și rezistența lor la foc

TeraGlass a fost un participant activ la „Ziua producătorilor și montatorilor de tâmplărie, vitraje izolante și fațade”, o conferință de referință în industrie organizată la București pe 18 aprilie.

În cadrul evenimentului, reprezentanții TeraGlass au avut oportunitatea de a interacționa direct cu liderii din industrie, schimbând idei și perspective asupra tendințelor actuale și viitoare, inovațiilor tehnologice și a aspectelor legislative care influențează piața. De asemenea, au fost abordate noutățile legislative și normele pe care companiile sunt obligate să le respecte în toate activitățile întreprinse.

„Am avut ocazia să explorăm cele mai recente inovații, să dezbatem provocările din domeniu și să construim punți între profesioniști talentați”, ne-au mărturisit organizatorii la finalul evenimentului.

Această conferință reprezintă o oportunitate unică de a vă întâlni și de a schimba idei cu lideri de opinie din industria tâmplăriei, vitrajelor și fațadelor, de a explora cele mai recente tendințe și inovații tehnologice, noutăți legislative, precum și de a dezvolta parteneriate și colaborări cu profesioniști de top din domeniu.

Noi modele de profile de aluminiu

Carmen Iacob, director TeraGlass, a subliniat importanța acestei participări, evidențiind discuțiile productive referitoare la noile modele de profile de aluminiu și rezistența acestora la foc.

„A fost o plăcere să ne revedem în acest format și să discutăm teme de interes pentru noi precum: noile modele de profile de aluminiu și rezistența acestora la foc. Nu în ultimul rând, am adus în discuție și tematiciile întâlnite la Fensterbau Frontale, târg de renume internațional pentru sfera de ferestre, uși și fațade”, a spus Carmen Iacob, director TeraGlass.

Această prezență activă la evenimente de acest gen demonstrează angajamentul continuu al TeraGlass pentru excelență și inovație în domeniul de activitate al companiei.