Noutăți

Dialog, arhitectură și design. TeraGlass susține SHARE INTERIORS FORUM, eveniment dedicat arhitecturii de interior

TeraGlass susține SHARE INTERIORS FORUM

Cel mai important eveniment profesional dedicat arhitecturii de interior din România – SHARE INTERIORS FORUM –  se va desfășura în 30 și 31 mai la Radisson Blu Hotel București. Participarea TeraGlass la acest forum subliniază angajamentul companiei de a rămâne în fruntea inovației și calității.

Acest eveniment de prestigiu reprezintă o platformă esențială pentru profesioniștii din domeniul designului interior și al arhitecturii, oferind oportunitatea de a explora inovații, tendințe și soluții de ultimă oră. 

SHARE Interiors Forum reunește arhitecți, designeri de interior, producători și furnizori de soluții pentru amenajările interioare. Evenimentul este cunoscut pentru prezentările sale interactive, seminariile tematice și oportunitățile de networking.  

 

TeraGlass la SHARE INTERIORS FORUM 

În cele două zile intense ale evenimentului, la care vor participa peste 600 de arhitecți și designeri, vor avea loc o expoziție centrală, conferințe și workshopuri dedicate unei audiențe specializate. Prima zi va găzdui în premieră SHARE Experts’ Meeting: Engineering for Comfort, unde vor fi discutate subiecte precum Sisteme de Management al Clădirilor Next-Gen, Control Climatic Inteligent (sisteme HVAC pentru eficiență energetică), Conectivitate și Senzori IoT pentru clădiri, Securitate cibernetică pentru clădiri inteligente și soluții pentru bunăstare și productivitate în spații inteligente. 

Cei prezenți la forum vor beneficia de prezența și aportul la discuții a peste 50 de speakeri din Marea Britanie, Italia, Germania, Turcia, Grecia, Olanda, Iran, Republica Moldova, România 

SHARE Architects facilitează aceste întâlniri și schimburi de idei, creând și dezvoltând o rețea de conexiuni extrem de valoroase, în care fiecare contribuție are un impact semnificativ. Stefano Capranico (UNStudio),  Ksenia Puzakova (Pininfarina), Colin Burry (GENSLER), Kamran Naderi (Memar Magazine & KAN Artworks), Umut İyigün (MUUM), Elien Deceuninck (MVRDV),  Konstantinos Karampatakis  (K-Studio), Burak Pekoğlu (BINAA), Sonja Radovic Jelovac (Studio Synthesis) — sunt printre numele remarcabile din plan internațional care vor fi prezente la discuțiile din cadrul SHARE Interiors Forum. 

Vezi Agenda completă a SHARE Interiors Forum