Noutăți

Gama de profile Brügmann bluEvolution 82

Gama de profile Brügmann bluEvolution 82 creează o sinergie între remarcabila rentabilitate energetică şi o tehnologie de etanşare inovatoare de cel mai înalt nivel. Este ideală mai ales pentru case pasive. Pierderile de căldură se reduc prin utilizarea acestei structuri de canaturi şi rame special optimizate, cu o ramă de etanşare optimizată termic, în combinaţie cu tripla vitrare termoizolantă. Diferențele se simt chiar și din punct de vedere financiar.

Sistemul Brügmann bluEvolution: 82 AD

Brügmann bluEvolution: 82 AD vine cu 6 camere şi o adâncime constructivă de 82 mm, dar şi cu o tehnologie de etanşare sofisticată, care asigură o protecţie termică optimă şi cea mai bună eficienţă energetică. Mai mult, Brügmann bluEvolution 82 AD uimeşte prin capacitatea de reciclare a tuturor componentelor sistemului său. Acestea pot fi reciclate în proporţie de 100%, deoarece în producţie s-a utilizat numai din material sintetic triabil, neamestecat.

Date tehnice:
– Profil cu 6 camere
– Etanşare falţ
– Adâncime constructivă: 82 mm – până la Uw = 0,67 W/(m2K)
– Vitrare: până la 52 mm cu lipire prin bandă adezivă până la 54 mm
– Protecţie fonică: până la 46 dB
– Siguranţă la efracţie: până la RC 2
Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, uşi de intrare principale, secundare şi oscilo-culisante în plan paralel.

Sistemul Brügmann bluEvolution: 82 MD

Brügmann bluEvolution 82 MD îi conferă conceputului de eficienţă energetică, o dimensiune complet inedită. Acesta utilizează garnituri mediane în rama de mascare. Astfel, proprietățile termice și acustice ale ferestrei sunt îmbunătățite. Mai mult, sistemul sofisticat de etanșare asigură o protecție de încredere împotriva intemperiilor şi conferă casei o senzaţie de intimitate, indiferent de anotimp.

Date tehnice:
– Profil cu 6 camere
– Garnitură mediană
– Adâncime constructivă: 82 mm – până la Uw = 0,65 W/(m2K) /> – Vitrare: până la 52 mm cu lipire prin bandă adezivă până la 54 mm
– Protecţie fonică: până la 47 dB
– Siguranţă la efracţie: până la RC 2
Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, uşi de intrare secundare şi oscilo-culisante în plan paralel.

 

Brügmann bluEvolution: 82 Alu

Brügmann bluEvolution: 82 Alu este o soluție de placare exterioară, cu aluminiu. Poate satisface orice preferință cromatică, fie că e vorba despre vopsire mată sau fină, prin pulverizare în câmp electrostatic, în nuanțe eloxate, culori RAL, nuanțe DB sau NCS.
Montarea acestor sisteme este simplă și rapidă, prin fixare cu clipsuri, fără a mai fi necesari adezivi. Se pot realiza toate structurile de fereastră şi tipurile de deschidere uzuale, precum şi ferestre înclinate şi arce. Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, uşi de intrare principale şi secundare.

Ca parte a Grupului TeraPlast, TeraGlass împarte aceleași valori și caută mereu să aducă cele mai bune soluții pentru clienții săi. Siguranța și confortul clienților noștri sunt obiectivele noastre principale. Din acest motiv, dar și pentru că TeraGlass înseamnă izolare termică și fonică de nivel înalt, însoțite de un aspect plăcut, am decis să punem la dispoziția clienților noștri gama de profile Brügmann bluEvolution cu o adâncime constructivă de 82 mm.